Blog entry by keder ric

Picture of keder ric
by keder ric - Friday, 4 June 2021, 12:19 PM
Anyone in the world

Sidans chef insisterade efterFotbollströjor, Fotbollströja Barn Eget Tryck, Fodboldtrøjer, Fotballdrakt Barninvesterarna meddelade göra egna fotbollströjor dyche ett försiktigt


Det amerikanska företaget ALK Capital har slutfört sitt övertagande av Burnley och förvärvat en kontrollerande andel på 84 procent i Premier League-klubben.

Investerarna meddelade slutförandet av affären, godkänd och ratificerad av Premier League, i ett uttalande som släpptes sent på torsdagskvällen.

Delaware-baserade ALK, som specialiserat sig på investeringar i sport- och mediesektorn, sade att dess chefspartner Alan Pace skulle ta över efter Mike Garlick som Clarets 'ordförande.

fotbollströjor

Garlick, som hade haft mindre än 50 procent av klubbens aktier, sa att affären representerade en 'naturlig utveckling' för Burnley.

fotbollströja barn eget tryck

Packa upp den festliga åtgärden med ett NOW TV Sky Sports Pass för bara £ 25 i månaden. Avbryt när som helst.

fodboldtrøjer

Pace, den tidigare VD för Major League Soccer 'Real Salt Lake', sade att övertagandet - genomfört genom ALK: s sportinvesteringsarm Velocity Sports Partners - markerade 'början på en spännande resa för hela Clarets-familjen'.

fotballdrakt barn

En av ALKs första prioriteringar är sannolikt ett möte med Dyche, som kan förvänta sig nytt stöd i januari-överföringsfönstret.

Sidans chef insisterade efter tisdagskvällens seger över Sheffield United att han inte hade någon kunskap om affären, men det är underförstått att det nya ägandet redan hade påbörjats för att få honom att snabba upp sina framtida planer för Burnley.

Av de 13 spelare som Dyche använde mot Blades, är det bara holländare Erik Pieters som kommer från Storbritannien eller Irland, och ett resultat av ägarbytet kan vara en utvidgning av klubbens scouting- och transfernätverk.

Tillbaka i augusti investerade ALK i två Londonbaserade fotbollsteknikföretag - AiScout och Player LENS. Båda företagen är involverade i dataanalys och prediktiv bedömning av spelare.

I en kommentar på tisdagskvällen om sannolikheten för att lägga till sin skadedrivande trupp under de kommande veckorna, erbjöd Dyche ett försiktigt tag.


Maglie Da Austria

Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo

Jalkapallo Pelipaidat

Deutschland Neues Trikot

liverpool Børn Fodboldtrøje 

  
RSS